
Хранително-вкусова индустрия
Подходящи ISO стандарти за сектор Производство и дистрибуция на храни
При производство на селскостопански продукти, производство на храни, подготовка и обработка на хранителни продукти, дистрибуция на хранителни продукти, транспортиране и съхранение на хранителни продукти, ресторантьорство и заведения за обществено хранене, опаковане на хранителни продукти и др., (приложим е за всяка организация, независимо от размера й, която директно или индиректно участва в хранителната верига):
- ISO 9001 Система за управление на качеството
- ISO 14001 Системи за управление по отношение на околната среда
- ISO 22000 Системи за управление на безопасността на хранителни продукти
- HACCP - Системи за управление безопасността на храните
- ISO 45001 Системи за управление на здравето и безопасността при работа
- ISO 22301 Системи за управление на непрекъснатостта на дейността
- ISO 27001 Системи за управление на сигурността на информацията
Внедряването на ключови ISO стандарти във вашата сфера ще ви помогне да управлявате всички рискове свързани с безопасността на храните. Всяко звено във вашата верига за доставки и производство може да бъде уязвимо и да внесе достатъчно много предизвикателства свързани с вашата марка и репутацията.
Следвайки изцяло клаузите на ISO 22001 ние можем да предоставяме и дигитални решения/платформи, които изцяло ще автоматизират процесите във вашия бизнес, както и ще подобрят значително вашите процедури, проследяемостта и ще доведат до значителни оптимизации, увеличение на ефективността и качеството на вашата продукция, стока или услуга. Революционната уеб базирана HACCP и ISO 22000 система ви осигурява пълна прозрачност (на всеки етап от вашето производство/услуга) изцяло в съответствие с регулациите и системата за безопасност на храните.
Нашите консултанти имат опита и специализацията в тази сфери и могат да ви напътстват в успешното внедряване на подходящите стандарти за вашата сфера.